Wij werken in de cloud

Voor onze klanten voeren wij de administratie in ‘de cloud.’ Dit betekent dat wij de administratie online organiseren, in een beveiligd datacenter.

De cloud (wolk) is een onlinedienst en is dus niet tastbaar, net als een wolk. Bekende voorbeelden zijn bijvoorbeeld Gmail, YouTube en Dropbox.

Bent u klant, maar werkt u niet in de cloud?
Geen probleem. Wij regelen uw zaken op de vertrouwde manier. Omdat wij zelf in de cloud werken, kunnen wij altijd antwoord geven op uw vragen. Ook als uw eigen administratiesysteem het laat afweten door, bijvoorbeeld een storing.

Werkt u zelf in de cloud óf overweegt u dit?
Voordeel van in de cloud werken, is dat u géén administratieprogramma hoeft aan te schaffen. Een internetverbinding is voldoende.

Uw voordelen op een rij

  • Snel gegevens en informatie uitwisselen
  • Kostenbesparend: (dure) softwareprogramma’s en licenties zijn niet nodig
  • Altijd toegang tot uw financiële administratie (ook als uw server crasht)
Beveiligde internetverbindingen
Omdat het gaat om privacygevoelige informatie beschikken wij over beveiligde internetverbindingen. Aan het slotje bovenaan in de browserbalk -bij ons internetadres- ziet u dat onze verbinding is beveiligd.

PKI-certificaten
Laterveer & Biesenbeek beschikt over, door de overheid voorgeschreven, zogenoemde PKI-certificaten.

PKI staat voor Public Key Infrastructure en het betekent dat wij -voor de digitale verzending van belastingaangiften- op een betrouwbare manier veilig communiceren met de overheid en de Belastingdienst.

Meer weten? Bel of mail ons!